Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb Piotra
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 702733" data-attributes="member: 5092"><p>Właściwie nie wiem czy się udał czy nie. Jest pyszny w smaku, jeden z najlepszych moich chlebów ale po wyjęciu z koszyczka na blachę spłaszczył się i upiekł jako placek chlebowy. Powinnam go upiec w formie, byłby chyba najlepszy. Zrobię tak następnym razem, bo z pewnością wchodzi na stałe do mojego repertuaru.Ale dałam 1/3 mąki pszennej, wolę taki. Ma idealną strukturę i smak, jakiego dawno szukałam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 702733, member: 5092"] Właściwie nie wiem czy się udał czy nie. Jest pyszny w smaku, jeden z najlepszych moich chlebów ale po wyjęciu z koszyczka na blachę spłaszczył się i upiekł jako placek chlebowy. Powinnam go upiec w formie, byłby chyba najlepszy. Zrobię tak następnym razem, bo z pewnością wchodzi na stałe do mojego repertuaru.Ale dałam 1/3 mąki pszennej, wolę taki. Ma idealną strukturę i smak, jakiego dawno szukałam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb Piotra
Top
Bottom