Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb Piotra
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 707610" data-attributes="member: 5092"><p>Znowu upiekłam i upiekę jeszcze nieraz. Naprawdę niekłopotliwy a jeszcze dałam go maszynie do wyrobienia, piekłam w piekarniku. Zawsze tak będę robić od teraz. Jescze nie wyszedł taki idealny ale ładniejszy niż poprzednie a w smaku super. A właśnie, jak długo wyrabiacie go na drugi dzień?</p><p>Zdjęcie dodam wieczorem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 707610, member: 5092"] Znowu upiekłam i upiekę jeszcze nieraz. Naprawdę niekłopotliwy a jeszcze dałam go maszynie do wyrobienia, piekłam w piekarniku. Zawsze tak będę robić od teraz. Jescze nie wyszedł taki idealny ale ładniejszy niż poprzednie a w smaku super. A właśnie, jak długo wyrabiacie go na drugi dzień? Zdjęcie dodam wieczorem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb Piotra
Top
Bottom