Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Chleb Pita
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="yrsa" data-source="post: 1041069" data-attributes="member: 13254"><p>275. Według mnie 250 wystarczy. Dzisiaj piekłam na dwa razy i ta druga porcja przez pomyłkę poszła do wyłączonego pieca. Temperatura już pewnie stadła do 230-240 stopni i w niczym to nie zaszkodziło. Ja już kilka razy różne pity robiłam i moim zdaniem tajemnica wyrastania bądź nie, tkwi w wałkowaniu. Nie można pozwolić, żeby ciasto przykleiło się do wałka bądź stolnicy. To co mi się kiedyś przykleiło potem nie rosło. Spróbuj koniecznie. Robią się szybko, a efekt smakowy i wizualny nie do pogardzenia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yrsa, post: 1041069, member: 13254"] 275. Według mnie 250 wystarczy. Dzisiaj piekłam na dwa razy i ta druga porcja przez pomyłkę poszła do wyłączonego pieca. Temperatura już pewnie stadła do 230-240 stopni i w niczym to nie zaszkodziło. Ja już kilka razy różne pity robiłam i moim zdaniem tajemnica wyrastania bądź nie, tkwi w wałkowaniu. Nie można pozwolić, żeby ciasto przykleiło się do wałka bądź stolnicy. To co mi się kiedyś przykleiło potem nie rosło. Spróbuj koniecznie. Robią się szybko, a efekt smakowy i wizualny nie do pogardzenia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Chleb Pita
Top
Bottom