Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Chleb Pita
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="xnd" data-source="post: 1426866" data-attributes="member: 42585"><p>Mam pytanie, autorka pisała o 2 łyżeczkach suchych drożdzy , ile to jest w przeliczeniu na normalne drożdze z kostce (opakowanie 10dag) , i pisała jeszcze :</p><p>&quot;Przelozyc ciasto na stolnice i podzielic na 8 rownych czesci. Kazda czesc uformowac w kule, splaszczyc i rozwalkowac lub uformowac rekami w ksztalcie krazka&quot;, czy można jaśniej wiedzieć jaką śrenicę mam mieć ciasto i jaką grubość ? (nie jestem mistrzem w gotowaniu hehe)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="xnd, post: 1426866, member: 42585"] Mam pytanie, autorka pisała o 2 łyżeczkach suchych drożdzy , ile to jest w przeliczeniu na normalne drożdze z kostce (opakowanie 10dag) , i pisała jeszcze : "Przelozyc ciasto na stolnice i podzielic na 8 rownych czesci. Kazda czesc uformowac w kule, splaszczyc i rozwalkowac lub uformowac rekami w ksztalcie krazka", czy można jaśniej wiedzieć jaką śrenicę mam mieć ciasto i jaką grubość ? (nie jestem mistrzem w gotowaniu hehe) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Chleb Pita
Top
Bottom