Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Chleb Pita
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 1426893" data-attributes="member: 1443"><p>2 łyżeczki suszonych drożdży to 25g świeżych, a grubość placka zależy od Twoich preferencji, tak ja pisała bajaderka, rozwałkowane cieniutko będą chrupiące (takie trudniej się nadziewa), ja osobiście preferuję grubsze, bardziej pulchne, wtedy powstaje fajna kieszonka. Moje chlebki mają koło 15 cm średnicy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 1426893, member: 1443"] 2 łyżeczki suszonych drożdży to 25g świeżych, a grubość placka zależy od Twoich preferencji, tak ja pisała bajaderka, rozwałkowane cieniutko będą chrupiące (takie trudniej się nadziewa), ja osobiście preferuję grubsze, bardziej pulchne, wtedy powstaje fajna kieszonka. Moje chlebki mają koło 15 cm średnicy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Chleb Pita
Top
Bottom