Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Chleb Pita
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="xnd" data-source="post: 1427288" data-attributes="member: 42585"><p>Shoarmę ? , chodzi ci o przyprawę kamisa czy jakieś danie ?, a wracając do tych chlebków, jak pisałaś masz piekarnik elektryczny grzejący góra-dół czy próbowałaś robić chlebki na samej kratce ? , bo zastanawia mnie fakt że piekarnik umnie był gorący 260C (gazowy z dolnym grzaniem) , nie używałem pergaminu tylko nasmarowałem glache olejem aby nie przybrały (blacha nagrzana) i jak pisałem, od spodu były upieczone a z wierzchu jeszcze surowe , a na samej kratce wyszły elegancko więc może to rośnięcie to zasługa górnego grzania przede wszystkim ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="xnd, post: 1427288, member: 42585"] Shoarmę ? , chodzi ci o przyprawę kamisa czy jakieś danie ?, a wracając do tych chlebków, jak pisałaś masz piekarnik elektryczny grzejący góra-dół czy próbowałaś robić chlebki na samej kratce ? , bo zastanawia mnie fakt że piekarnik umnie był gorący 260C (gazowy z dolnym grzaniem) , nie używałem pergaminu tylko nasmarowałem glache olejem aby nie przybrały (blacha nagrzana) i jak pisałem, od spodu były upieczone a z wierzchu jeszcze surowe , a na samej kratce wyszły elegancko więc może to rośnięcie to zasługa górnego grzania przede wszystkim ? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Chleb Pita
Top
Bottom