Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Chleb Pita
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 1427298" data-attributes="member: 1443"><p>Chodzi mi o kurczaka podobnie przyprawionego jak ten ścinany nożem w budkach z kebabem:</p><p><a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=24455&hl=" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=24455&hl=</a></p><p></p><p>W temacie piekarnika niestety nie pomogę, bo od dawna używam tylko elektrycznego, nigdy nie robiłam pity w gazowym, ani nie piekłam na samej kratce, w swoim piekarniku do wszystkich chlebów, bułeczek używam kamienia do pizzy, ale wydaje mi się, że górne grzanie powoduje, że ścina się górna warstwa ciasta i tą drogą już nadmiar pary ze środka się wydostać nie może, wtedy pita zaczyna się nadymać.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 1427298, member: 1443"] Chodzi mi o kurczaka podobnie przyprawionego jak ten ścinany nożem w budkach z kebabem: [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=24455&hl="]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=24455&hl=[/URL] W temacie piekarnika niestety nie pomogę, bo od dawna używam tylko elektrycznego, nigdy nie robiłam pity w gazowym, ani nie piekłam na samej kratce, w swoim piekarniku do wszystkich chlebów, bułeczek używam kamienia do pizzy, ale wydaje mi się, że górne grzanie powoduje, że ścina się górna warstwa ciasta i tą drogą już nadmiar pary ze środka się wydostać nie może, wtedy pita zaczyna się nadymać. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Chleb Pita
Top
Bottom