Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Chleb Pita
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AnnaB." data-source="post: 680078" data-attributes="member: 8144"><p>Upiekłam dziś na obiad. Nie był tak cudnie wyrośnięty jak na obrazku, no, ale do tego zdążyłam się już przyzwyczaić, że mi drożdżowe nie wychodzą tak obrazkowo. Kieszonki same też się nie zrobiły, ale to nie problem, można rozkroić. Skórka była przyjemnie chrupiąca, nie za twarda, a w sam raz.</p><p>Do tego miałam smażone kawałki kurczaka w <a href="http://cudawiankikuchenne.blox.pl/2008/03/ziarenko-do-ziarenka.html#ListaKomentarzy" target="_blank">marynacie z forum Cudawianki</a> i sałatka na winie, czyli to, co się nawinie pod rękę. Pakowałam to do kieszonek i polałam sosem czosnkowym (jogurt, majonez...). </p><p>Małżonek najpierw się zmarszczył, że mu jakiegoś hamburgera na obiad fasuję, ale przy trzeciej porcji już tylko mlaskał ze smakiem. Synek zachwycony, bo nie tylko smakowało, ale wyglądalo tak inaczej.</p><p>Dla mnie była wersja wegetariańska i też dobra.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AnnaB., post: 680078, member: 8144"] Upiekłam dziś na obiad. Nie był tak cudnie wyrośnięty jak na obrazku, no, ale do tego zdążyłam się już przyzwyczaić, że mi drożdżowe nie wychodzą tak obrazkowo. Kieszonki same też się nie zrobiły, ale to nie problem, można rozkroić. Skórka była przyjemnie chrupiąca, nie za twarda, a w sam raz. Do tego miałam smażone kawałki kurczaka w [URL="http://cudawiankikuchenne.blox.pl/2008/03/ziarenko-do-ziarenka.html#ListaKomentarzy"]marynacie z forum Cudawianki[/URL] i sałatka na winie, czyli to, co się nawinie pod rękę. Pakowałam to do kieszonek i polałam sosem czosnkowym (jogurt, majonez...). Małżonek najpierw się zmarszczył, że mu jakiegoś hamburgera na obiad fasuję, ale przy trzeciej porcji już tylko mlaskał ze smakiem. Synek zachwycony, bo nie tylko smakowało, ale wyglądalo tak inaczej. Dla mnie była wersja wegetariańska i też dobra. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Chleb Pita
Top
Bottom