Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Chleb Pita
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AnnaB." data-source="post: 690338" data-attributes="member: 8144"><p>Nie ma chętnych na pitę? A ja dziś znowu serwuję na wyraźne życzenie rodzinki. Spróbuję posypać chlebek sezamem. Ciekawe, czy się przylepi do oliwki? A może dla sezamu 260 stopni to za gorąco? Ale w końcu jest olej sezamowy. Ktoś wie? Może jednak spróbuję tylko na jednym chlebku. Oj, już mi ślinka leci. </p><p>Pewnie drożdże już bąbelkują. </p><p>Do dzieła.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AnnaB., post: 690338, member: 8144"] Nie ma chętnych na pitę? A ja dziś znowu serwuję na wyraźne życzenie rodzinki. Spróbuję posypać chlebek sezamem. Ciekawe, czy się przylepi do oliwki? A może dla sezamu 260 stopni to za gorąco? Ale w końcu jest olej sezamowy. Ktoś wie? Może jednak spróbuję tylko na jednym chlebku. Oj, już mi ślinka leci. Pewnie drożdże już bąbelkują. Do dzieła. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Chleb Pita
Top
Bottom