Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Chleb Pita
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 812124" data-attributes="member: 1443"><p>Aaa, czyli jednak daje znać, że się nagrzał, bo zdarza się, że piekarnik nie ma takiej funkcji i dziewczyny wkładają za szybko, w takim razie dalej będę się trzymać teorii, że temperatura jest za niska niestety, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy na podstawie własnych doświadczeń, moje pity wyglądają dokładnie tak jak te na zdjęciu bajaderki, jakby za chwilę chciały eksplodować.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 812124, member: 1443"] Aaa, czyli jednak daje znać, że się nagrzał, bo zdarza się, że piekarnik nie ma takiej funkcji i dziewczyny wkładają za szybko, w takim razie dalej będę się trzymać teorii, że temperatura jest za niska niestety, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy na podstawie własnych doświadczeń, moje pity wyglądają dokładnie tak jak te na zdjęciu bajaderki, jakby za chwilę chciały eksplodować. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Chleb Pita
Top
Bottom