Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb pszenno-gryczany z rodzynkami na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 306551" data-attributes="member: 956"><p>Dziś zrobiłam po raz kolejny i tym razem tak jak Kashy też mi nie chciał rosnąć, mimo, że wyrastałam go w piekarniku nastawionym na 50*. Wsadziłam taki niewyrośnięty do pieca i on ze złości chyba pękł wzdłuż, ale smaku mu to nie zepsuło. Doszłam do wniosku, że ten chleb woli chyba zimę, jak grzeją kaloryfery i w domu jest cieplutko. Inne chleby na tym samym zakwasie rosną mi bardzo ładnie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 306551, member: 956"] Dziś zrobiłam po raz kolejny i tym razem tak jak Kashy też mi nie chciał rosnąć, mimo, że wyrastałam go w piekarniku nastawionym na 50*. Wsadziłam taki niewyrośnięty do pieca i on ze złości chyba pękł wzdłuż, ale smaku mu to nie zepsuło. Doszłam do wniosku, że ten chleb woli chyba zimę, jak grzeją kaloryfery i w domu jest cieplutko. Inne chleby na tym samym zakwasie rosną mi bardzo ładnie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb pszenno-gryczany z rodzynkami na zakwasie
Top
Bottom