Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb pszenno-zytni z ziemniakami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 169972" data-attributes="member: 231"><p>e, ten chleb naprawde bombowo rośnie, jak zrobisz go na cieście zakwaszonym i dasz tego ciasta zakwaszonego 300 g to naprawde urośnie bez drożdzy. WYpieki z ziemniakami mają tę zaletę, że właściwie nigdy nie wychodzą gniotowate i ciężkie- są zwarte, ale miękkie i fajne.</p><p></p><p>po prostu daj mu tyle czasu, ile będzie potrzebował. Mój dziś różł naprawdę powoli z jakieoś powodu, chyba ze 3 godziny - ale tak to z chlabami jest, tzreba się do nich dostosować</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 169972, member: 231"] e, ten chleb naprawde bombowo rośnie, jak zrobisz go na cieście zakwaszonym i dasz tego ciasta zakwaszonego 300 g to naprawde urośnie bez drożdzy. WYpieki z ziemniakami mają tę zaletę, że właściwie nigdy nie wychodzą gniotowate i ciężkie- są zwarte, ale miękkie i fajne. po prostu daj mu tyle czasu, ile będzie potrzebował. Mój dziś różł naprawdę powoli z jakieoś powodu, chyba ze 3 godziny - ale tak to z chlabami jest, tzreba się do nich dostosować [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb pszenno-zytni z ziemniakami
Top
Bottom