Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb pszenno-zytni z ziemniakami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 200392" data-attributes="member: 232"><p>moze powinien troche dluzej wyrastac, bo ta czapka przeciez dopiero w piekarniku sie robi ?? </p><p>a jesli pieczony w formie to ciasta bylo za duzo i nie mial biedak gdzie sie podziac. </p><p>Naciecia konieczne, bo to zapobiega pekaniu.</p><p></p><p>A piec powinnas tak dlugo az bedzie mial ladna przyrumieniona skorke i postukany wydawal gluchy odglos, szczegolnie od spodu. Zazwyczaj mniejsze bochenki pieka sie krocej.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 200392, member: 232"] moze powinien troche dluzej wyrastac, bo ta czapka przeciez dopiero w piekarniku sie robi ?? a jesli pieczony w formie to ciasta bylo za duzo i nie mial biedak gdzie sie podziac. Naciecia konieczne, bo to zapobiega pekaniu. A piec powinnas tak dlugo az bedzie mial ladna przyrumieniona skorke i postukany wydawal gluchy odglos, szczegolnie od spodu. Zazwyczaj mniejsze bochenki pieka sie krocej. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb pszenno-zytni z ziemniakami
Top
Bottom