Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb razowy mieszany na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 174600" data-attributes="member: 232"><p>zrobilam dzisiaj ten chleb, ale chyba musze jeszcze raz powtorzyc. Zamiast czystych otrebow dalam make razowa grubo mielona (schrotowke) i zeby ja zaparzyc musialam uzyc o wiele wiecej wody niz w przepisie. Na skutek tego ciasto wyszlo mi bardzo lejace i zdecydowalam sie jednak na foremki. Wyszly trzy keksowki z tej ilosci. Zrobie jutro zdjecie jak wyglada w przekroju, ale nastepny zrobie chyba z polowy skladnikow ujmujac wody z ciasta wlasciwego - bo uparlam sie na bochenek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 174600, member: 232"] zrobilam dzisiaj ten chleb, ale chyba musze jeszcze raz powtorzyc. Zamiast czystych otrebow dalam make razowa grubo mielona (schrotowke) i zeby ja zaparzyc musialam uzyc o wiele wiecej wody niz w przepisie. Na skutek tego ciasto wyszlo mi bardzo lejace i zdecydowalam sie jednak na foremki. Wyszly trzy keksowki z tej ilosci. Zrobie jutro zdjecie jak wyglada w przekroju, ale nastepny zrobie chyba z polowy skladnikow ujmujac wody z ciasta wlasciwego - bo uparlam sie na bochenek. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb razowy mieszany na zakwasie
Top
Bottom