Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb razowy zytni z zaparką
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 1031692" data-attributes="member: 4258"><p>nie wytrzymałam i ukroiłam taki ciepły chleb. Był mocno &quot;gliniasty&quot;. Teraz ukroiłam już po całkowitym wystudzeniu i jest zdecydowanie inny. Jest po prostu wilgotny, ciężki, razowy</p><p></p><p>Zdjęcie przedstawia ten gorący przekrój chleba. U mnie nie ma takich dziurek jak u Mirabbelki czy u Buki. Wychodzi na to, że coś poknociłam, ale chleb i tak jest bardzo smaczny</p><p></p><p>[ATTACH=full]57170[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 1031692, member: 4258"] nie wytrzymałam i ukroiłam taki ciepły chleb. Był mocno "gliniasty". Teraz ukroiłam już po całkowitym wystudzeniu i jest zdecydowanie inny. Jest po prostu wilgotny, ciężki, razowy Zdjęcie przedstawia ten gorący przekrój chleba. U mnie nie ma takich dziurek jak u Mirabbelki czy u Buki. Wychodzi na to, że coś poknociłam, ale chleb i tak jest bardzo smaczny [ATTACH=full]57170[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb razowy zytni z zaparką
Top
Bottom