Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb staropolski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ewunia123" data-source="post: 802703" data-attributes="member: 9863"><p>Mój pierwzy chlebek. Bardzo pyszny łatwy w przygotowaniu. Dziękuję Lisko za tak prosty przepis.</p><p>Dzięki Wam na tym forum połknęłam bakcyla wypiekania chlebka. Najbardziej podobają mi się te przepisy gdzie chlebki wyrabia się ręcznie, po pierwsze dlatego że mam mały mikser tylko, a po drugie samo wyrabianie ciasta chlebowego jest wspaniałe , ten urok dawnych lat, wspaniały aromat pieczonego chleba roznosi się po całym mieszkaniu. Mam nadzieję że i ja dojdę do takiej wprawy i będę samodzielnie formowała bochenki chleba, bo to jest w tym najpiękniejsze.Mój chlebek jest na zakwasie żytnim razowym.</p><p>[ATTACH=full]37083[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ewunia123, post: 802703, member: 9863"] Mój pierwzy chlebek. Bardzo pyszny łatwy w przygotowaniu. Dziękuję Lisko za tak prosty przepis. Dzięki Wam na tym forum połknęłam bakcyla wypiekania chlebka. Najbardziej podobają mi się te przepisy gdzie chlebki wyrabia się ręcznie, po pierwsze dlatego że mam mały mikser tylko, a po drugie samo wyrabianie ciasta chlebowego jest wspaniałe , ten urok dawnych lat, wspaniały aromat pieczonego chleba roznosi się po całym mieszkaniu. Mam nadzieję że i ja dojdę do takiej wprawy i będę samodzielnie formowała bochenki chleba, bo to jest w tym najpiękniejsze.Mój chlebek jest na zakwasie żytnim razowym. [ATTACH=full]37083[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb staropolski
Top
Bottom