Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb staropolski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="basik6" data-source="post: 819895" data-attributes="member: 13185"><p>Wczoraj upieklam - bardzo smakował!!! Aby nie zabraklo dla gosci zrobiłam z podwójnej ilości z tym, że zakwas dałam z pojedynczej porcji i tu mam wątpliwości czy to ma byc zakwas ten co dokarmiamy - bez dodatku mąki itp??? Ja taki właśnie dodałam i dlatego tak malo bo więcej nie miałam, czy jednak ten co łaczymy z mąką i wodą dzien wcześniej????? Bedę czesciej piekła ten chlebus i chciałbym mieć pewnosć.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="basik6, post: 819895, member: 13185"] Wczoraj upieklam - bardzo smakował!!! Aby nie zabraklo dla gosci zrobiłam z podwójnej ilości z tym, że zakwas dałam z pojedynczej porcji i tu mam wątpliwości czy to ma byc zakwas ten co dokarmiamy - bez dodatku mąki itp??? Ja taki właśnie dodałam i dlatego tak malo bo więcej nie miałam, czy jednak ten co łaczymy z mąką i wodą dzien wcześniej????? Bedę czesciej piekła ten chlebus i chciałbym mieć pewnosć. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb staropolski
Top
Bottom