Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb sycylijski /Pane Siciliano wg Reinharta
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="villanelle" data-source="post: 554251" data-attributes="member: 1300"><p>Wczoraj robiłam i wyszedł cudowny. Od dawna chodził za mną taki trochę bułeczkowy chlebek. Trochę zakręciłam się z tym jego przygotowaniem i w sumie nie do końca udało mi się przestrzec niektórych etapów. W sumie i tak robiłam go 3 dni i myślę, że wyszedł ok.</p><p></p><p>[ATTACH=full]15486[/ATTACH]</p><p></p><p>I w środku.</p><p></p><p>[ATTACH=full]15487[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="villanelle, post: 554251, member: 1300"] Wczoraj robiłam i wyszedł cudowny. Od dawna chodził za mną taki trochę bułeczkowy chlebek. Trochę zakręciłam się z tym jego przygotowaniem i w sumie nie do końca udało mi się przestrzec niektórych etapów. W sumie i tak robiłam go 3 dni i myślę, że wyszedł ok. [ATTACH=full]15486[/ATTACH] I w środku. [ATTACH=full]15487[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb sycylijski /Pane Siciliano wg Reinharta
Top
Bottom