Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb wiejski mieszany z dodatkiem orkiszu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="rogalik" data-source="post: 687780" data-attributes="member: 6429"><p>W przepisie podany jest taki typ mąki, którego ja nigdzie nie uświadczam.</p><p>Piekę z tych, które są u mnie dostępne: żytnia 720, żytnia razowa 2000, pszenna pełnoziarnista 1850, pszenna 650 no i orkiszowa </p><p>Czy z tego typu mąk wyjdzie mi taki piękny chlebek?</p><p>Czy jest jakieś specjalne źródło mąk, jak w przepisie?</p><p>Pozdrawiam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rogalik, post: 687780, member: 6429"] W przepisie podany jest taki typ mąki, którego ja nigdzie nie uświadczam. Piekę z tych, które są u mnie dostępne: żytnia 720, żytnia razowa 2000, pszenna pełnoziarnista 1850, pszenna 650 no i orkiszowa Czy z tego typu mąk wyjdzie mi taki piękny chlebek? Czy jest jakieś specjalne źródło mąk, jak w przepisie? Pozdrawiam [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb wiejski mieszany z dodatkiem orkiszu
Top
Bottom