Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb z miodem na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="KASIA.B" data-source="post: 252429" data-attributes="member: 1379"><p>a mój siedzi właśnie w piekarniku na 30 stopniach pod żaróweczka i sobie (mam nadzieję) rośnie pierwszą godzinkę.</p><p>Zrezygnowałam z czarnuszki,k bo rodzina nie lubi, wsypałam tylko odrobine kminku.</p><p></p><p>A zakwasu użyłam mojego (żytniego) a ie bajaderkowego z tego przepisu, więc mam nadzieję, ze ta zamianą nie schrzaniłam chlebka. Zamiast 1,5 szklanki maki pszennej dałam 1 szklanke pszennej (typ 405) i pół szklanki orkiszowej.</p><p></p><p>Zobaczymy , co wyjdzie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KASIA.B, post: 252429, member: 1379"] a mój siedzi właśnie w piekarniku na 30 stopniach pod żaróweczka i sobie (mam nadzieję) rośnie pierwszą godzinkę. Zrezygnowałam z czarnuszki,k bo rodzina nie lubi, wsypałam tylko odrobine kminku. A zakwasu użyłam mojego (żytniego) a ie bajaderkowego z tego przepisu, więc mam nadzieję, ze ta zamianą nie schrzaniłam chlebka. Zamiast 1,5 szklanki maki pszennej dałam 1 szklanke pszennej (typ 405) i pół szklanki orkiszowej. Zobaczymy , co wyjdzie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb z miodem na zakwasie
Top
Bottom