Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb z miodem na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AgusiaH" data-source="post: 37027" data-attributes="member: 80"><p>Belle, nic sie nie boj i wyprobuj koniecznie ten przepis na zakwas.</p><p></p><p>Mi tam nic nie uciekalo jak pierwszy zakwas robilam, w ogole wzorowo sie sprawowal ale niektorzy maja bardziej energiczne zakwasy. </p><p></p><p>Przechowuj poczatkowo w wiekszym naczyniu, potem zobaczysz jak sie zachowuje twoj zakwas i byc moze, tak jak ja, bedziesz mogla znacznie zmniejszyc objetosc pojemnika. </p><p></p><p>Moj przetrwal ze 4-5 miesiecy, az nasze 2 tygodniowe wakacje go wykonczyly (wtedy jeszcze nie wiedzialam, ze mozna go zamrozic).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AgusiaH, post: 37027, member: 80"] Belle, nic sie nie boj i wyprobuj koniecznie ten przepis na zakwas. Mi tam nic nie uciekalo jak pierwszy zakwas robilam, w ogole wzorowo sie sprawowal ale niektorzy maja bardziej energiczne zakwasy. Przechowuj poczatkowo w wiekszym naczyniu, potem zobaczysz jak sie zachowuje twoj zakwas i byc moze, tak jak ja, bedziesz mogla znacznie zmniejszyc objetosc pojemnika. Moj przetrwal ze 4-5 miesiecy, az nasze 2 tygodniowe wakacje go wykonczyly (wtedy jeszcze nie wiedzialam, ze mozna go zamrozic). [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb z miodem na zakwasie
Top
Bottom