Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb z San Francisco
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 1124895" data-attributes="member: 4258"><p>właśnie wcinam jeszcze lekko ciepły. Pycha jest. Ciut pozmieniałam w mąkach a wodę wymieszałam z resztką jogurtu greckiego. </p><p>Ma niestety feler na urodzie. Chyba powinien jeszcze rosnąć sobie dłużej (w formie rósł jakieś 3 godziny), bo zrobiła mu się spora japa na całym obwodzie. W formie urósł prawie dwukrotnie a potem jeszcze sporo urósł w piekarniku. Jutro postaram się go pokazać</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 1124895, member: 4258"] właśnie wcinam jeszcze lekko ciepły. Pycha jest. Ciut pozmieniałam w mąkach a wodę wymieszałam z resztką jogurtu greckiego. Ma niestety feler na urodzie. Chyba powinien jeszcze rosnąć sobie dłużej (w formie rósł jakieś 3 godziny), bo zrobiła mu się spora japa na całym obwodzie. W formie urósł prawie dwukrotnie a potem jeszcze sporo urósł w piekarniku. Jutro postaram się go pokazać [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb z San Francisco
Top
Bottom