Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb z San Francisco
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dana" data-source="post: 157518" data-attributes="member: 642"><p>na kamieniu ? tym bardziej, liście nie przyklejają się a jeśli przykleją to do chlebka ( bo tak być powinno) i można spokojnie jeść te liście z chlebem. Wysłałam zdjęcie na forum ChDR ale nie wiem kiedy będzie umieszczone. Piekąc ten chleb trzymałam go nieco dłużej i pod koniec pieczenia , jakieś 10 min włączyłam dolny termoobieg.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dana, post: 157518, member: 642"] na kamieniu ? tym bardziej, liście nie przyklejają się a jeśli przykleją to do chlebka ( bo tak być powinno) i można spokojnie jeść te liście z chlebem. Wysłałam zdjęcie na forum ChDR ale nie wiem kiedy będzie umieszczone. Piekąc ten chleb trzymałam go nieco dłużej i pod koniec pieczenia , jakieś 10 min włączyłam dolny termoobieg. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb z San Francisco
Top
Bottom