Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb z San Francisco
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Liska" data-source="post: 166624" data-attributes="member: 207"><p>Małgosiu, ja myślę, że my tu mamy naprawdę niezłe bakterie, bo i ogórasy kiszone mamy i zsiadłe mleko i ser, za którym tęskni Bajaderka. Jak czytam zagramaniczne książki o chlebie lub fora i patrzę, co oni tam wyrabiają, żeby uzyskać coś "Polish" albo "Russian", to sama sobie zazdroszczę, że tu mieszkam i mam tyle rodzajów mąki i bakterie, które chcą ze mną współpracować.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Liska, post: 166624, member: 207"] Małgosiu, ja myślę, że my tu mamy naprawdę niezłe bakterie, bo i ogórasy kiszone mamy i zsiadłe mleko i ser, za którym tęskni Bajaderka. Jak czytam zagramaniczne książki o chlebie lub fora i patrzę, co oni tam wyrabiają, żeby uzyskać coś "Polish" albo "Russian", to sama sobie zazdroszczę, że tu mieszkam i mam tyle rodzajów mąki i bakterie, które chcą ze mną współpracować. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb z San Francisco
Top
Bottom