Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb z San Francisco
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="oski" data-source="post: 565243" data-attributes="member: 4841"><p>Tez go zrobilam z polowy porcji w keksowce wypelnionej do polowy.Przykrylam naoliwiona folia i wstawilam na noc do lodowki.Tak robie z innymi chlebkami.Ten wyrosl ponad foremke i caly wierzch przykleil sie do folii.Jak ja zdarlam z biedaka to zrobil sie brzydki i taki pozostal,niestety.Foremka byla duza.Chce powtorzyc,bo naprawde pyszny,ale nie wiem co zrobic inaczej;moze mniej drozdzy albo zostawic bez przykrycia?Obawiam sie ,ze wyschnie bez tej folii.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oski, post: 565243, member: 4841"] Tez go zrobilam z polowy porcji w keksowce wypelnionej do polowy.Przykrylam naoliwiona folia i wstawilam na noc do lodowki.Tak robie z innymi chlebkami.Ten wyrosl ponad foremke i caly wierzch przykleil sie do folii.Jak ja zdarlam z biedaka to zrobil sie brzydki i taki pozostal,niestety.Foremka byla duza.Chce powtorzyc,bo naprawde pyszny,ale nie wiem co zrobic inaczej;moze mniej drozdzy albo zostawic bez przykrycia?Obawiam sie ,ze wyschnie bez tej folii. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb z San Francisco
Top
Bottom