Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb z San Francisco
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 565249" data-attributes="member: 232"><p>nie, bez przykrycia nie mozna ! powierzchnia chleba wyschnie, a potem w piecu popeka lub zrobi sie poduszka powietrzna pod gruba skora.</p><p></p><p>mozesz obficie posypac wierzch maka i przykryc sciereczka, a potem dopiero folia. przed wlozeniem do pieca nadmiar maki usun.</p><p></p><p>albo zrob w wiekszej formie, albo podziel skladniki i zrob z 1/3. </p><p></p><p>zmniejszanie ilosci drozdzy tez nie jest zlym pomyslem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 565249, member: 232"] nie, bez przykrycia nie mozna ! powierzchnia chleba wyschnie, a potem w piecu popeka lub zrobi sie poduszka powietrzna pod gruba skora. mozesz obficie posypac wierzch maka i przykryc sciereczka, a potem dopiero folia. przed wlozeniem do pieca nadmiar maki usun. albo zrob w wiekszej formie, albo podziel skladniki i zrob z 1/3. zmniejszanie ilosci drozdzy tez nie jest zlym pomyslem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb z San Francisco
Top
Bottom