Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb z San Francisco
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 566702" data-attributes="member: 232"><p>akurat ten chleb nie wyjdzie ci z kopulka, ma az 200g maki razowej - popatrz na zdjecie Liski i Hazo </p><p></p><p>jesli chcesz chleb bardziej okragly, musisz wybrac przepis z mniejszym udzialem maki razowej w calosci maki wzietej do chleba.</p><p></p><p>razowce sa raczej plaskie. nawet jesli w czasie wyrastania utworza mala kopulke, to ta zwykle w piekarniku splaszcza sie i to jest normalne. </p><p> </p><p>najwazniejsze, zeby chleb sie nie zapadl, bo to zwykle wrozy lekki zakalec badz babel powietrza pod skora</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 566702, member: 232"] akurat ten chleb nie wyjdzie ci z kopulka, ma az 200g maki razowej - popatrz na zdjecie Liski i Hazo jesli chcesz chleb bardziej okragly, musisz wybrac przepis z mniejszym udzialem maki razowej w calosci maki wzietej do chleba. razowce sa raczej plaskie. nawet jesli w czasie wyrastania utworza mala kopulke, to ta zwykle w piekarniku splaszcza sie i to jest normalne. najwazniejsze, zeby chleb sie nie zapadl, bo to zwykle wrozy lekki zakalec badz babel powietrza pod skora [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb z San Francisco
Top
Bottom