Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb z siemieniem lnianym i slonecznikiem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Lis" data-source="post: 462576" data-attributes="member: 626"><p>Staram się zagniatać bochenek, tak jak na filmie pokazanym przez Hazo, ale czasami ciasto ma tak dużo pęcherzyków powietrza, że nie daję rady całkowicie go odgazować i jakiś pod skórą zawsze się uchowa i zrobi bum.</p><p>Tym razem stawiam na to, że jednak mógł sobie trochę dłużej podrosnąć, bo w piecu strzelił jeszcze sporo do góry. Chleb jest mięciutki i mimo dużej ilości ziaren, lekki. Piekarnik się zbiesił i nie chciał przyrumienić.</p><p></p><p>[ATTACH=full]6809[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lis, post: 462576, member: 626"] Staram się zagniatać bochenek, tak jak na filmie pokazanym przez Hazo, ale czasami ciasto ma tak dużo pęcherzyków powietrza, że nie daję rady całkowicie go odgazować i jakiś pod skórą zawsze się uchowa i zrobi bum. Tym razem stawiam na to, że jednak mógł sobie trochę dłużej podrosnąć, bo w piecu strzelił jeszcze sporo do góry. Chleb jest mięciutki i mimo dużej ilości ziaren, lekki. Piekarnik się zbiesił i nie chciał przyrumienić. [ATTACH=full]6809[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb z siemieniem lnianym i slonecznikiem
Top
Bottom