Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb z siemieniem lnianym i slonecznikiem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 602092" data-attributes="member: 1142"><p>Gratuluje, Adrio, wspanialego wypieku...sliczny chleb!</p><p>Mastepnym razem dostosuj czas pieczenia do swego pieca...chleb bedzie mial delikatniejsza i ciensza skorke.</p><p>Jelsi ciasto wydaje Ci sie byc ok...nie ma powodu dla ktorego MUSISZ dodawac tyle wody ile w przepisie...nasiona rowniez zawieraja wode, ktora oddaja wlasnie w trakcie pieczenia...przez to miazsz jest wilgotniejszy, a chleb pozostakje dluzej swiezy!</p><p>Jedyne co mozesz zrobic to przy nastepnem takim wypieku...dodaj odrobine wiecej plynu i porownaj obydwa wypieki.</p><p>Dobrze jest zrobic w kajecie zapiski dot. wypieczonego bochenka...pomaga to uniknac bledow nastepnym razem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 602092, member: 1142"] Gratuluje, Adrio, wspanialego wypieku...sliczny chleb! Mastepnym razem dostosuj czas pieczenia do swego pieca...chleb bedzie mial delikatniejsza i ciensza skorke. Jelsi ciasto wydaje Ci sie byc ok...nie ma powodu dla ktorego MUSISZ dodawac tyle wody ile w przepisie...nasiona rowniez zawieraja wode, ktora oddaja wlasnie w trakcie pieczenia...przez to miazsz jest wilgotniejszy, a chleb pozostakje dluzej swiezy! Jedyne co mozesz zrobic to przy nastepnem takim wypieku...dodaj odrobine wiecej plynu i porownaj obydwa wypieki. Dobrze jest zrobic w kajecie zapiski dot. wypieczonego bochenka...pomaga to uniknac bledow nastepnym razem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb z siemieniem lnianym i slonecznikiem
Top
Bottom