Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb z siemieniem lnianym i slonecznikiem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 860067" data-attributes="member: 1443"><p>Chomisiu a może zaczyn stał za długo, mówisz, że opadł, mojemu się to nie zdarza, tzn. wykorzystuje go w momencie jak już jest dobrze wyrośnięty ale jeszcze się trzyma, tak że nie ma obwódki na misce, że stracił swoją objętość, być może to było powodem, że chleb nie ruszył, bo zaczyn stracił już swoją moc, ja swój zazwyczaj nastawiam koło godziny 22 - 23-ej a wykorzystuję koło 9 rano, zawsze mi się udaje, nigdy nie miałam problemów z tym chlebem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 860067, member: 1443"] Chomisiu a może zaczyn stał za długo, mówisz, że opadł, mojemu się to nie zdarza, tzn. wykorzystuje go w momencie jak już jest dobrze wyrośnięty ale jeszcze się trzyma, tak że nie ma obwódki na misce, że stracił swoją objętość, być może to było powodem, że chleb nie ruszył, bo zaczyn stracił już swoją moc, ja swój zazwyczaj nastawiam koło godziny 22 - 23-ej a wykorzystuję koło 9 rano, zawsze mi się udaje, nigdy nie miałam problemów z tym chlebem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb z siemieniem lnianym i slonecznikiem
Top
Bottom