Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb z siemieniem lnianym wg Petry
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 439536" data-attributes="member: 232"><p>zdecydowanie spryskiwanie lepiej sie sprawdza niz pojemnik z woda. </p><p>A jesli pojemnik to pusty, mocno nagrzany razem z piekarnikiem. Zas w momencie wkladania chleba wlewamy do niego pol szklanki wrzatku. </p><p></p><p>Bardzo to oczywiscie ryzykowne, bo mozna sie poparzyc i goraca woda i para ktora sie natychmiast wydobywa, ale skuteczne. Woda paruje natychmiast a nie wydobywa sie przez caly czas pieczenia, bo to nie jest potrzebne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 439536, member: 232"] zdecydowanie spryskiwanie lepiej sie sprawdza niz pojemnik z woda. A jesli pojemnik to pusty, mocno nagrzany razem z piekarnikiem. Zas w momencie wkladania chleba wlewamy do niego pol szklanki wrzatku. Bardzo to oczywiscie ryzykowne, bo mozna sie poparzyc i goraca woda i para ktora sie natychmiast wydobywa, ale skuteczne. Woda paruje natychmiast a nie wydobywa sie przez caly czas pieczenia, bo to nie jest potrzebne. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb z siemieniem lnianym wg Petry
Top
Bottom