Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb żytni na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 447104" data-attributes="member: 592"><p>właśnie rośnie,ciasto strasznie lepiące i trochę rzadkie ,mam nadzieję że nie będzie plaskaty</p><p>sok sama zrobiłam ,starłam na tarce i odcisnełam</p><p>a gluten też sama zrobiłam i dałam taki świeży</p><p>ale głupota przez 40 minut płukałam to ciasto ,żeby pozbyć się skrobi</p><p>a potem 15 minut cieżko pracowałam żeby wtłoczyć w ten gluten spowrotem mąkę ze skrobią....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 447104, member: 592"] właśnie rośnie,ciasto strasznie lepiące i trochę rzadkie ,mam nadzieję że nie będzie plaskaty sok sama zrobiłam ,starłam na tarce i odcisnełam a gluten też sama zrobiłam i dałam taki świeży ale głupota przez 40 minut płukałam to ciasto ,żeby pozbyć się skrobi a potem 15 minut cieżko pracowałam żeby wtłoczyć w ten gluten spowrotem mąkę ze skrobią.... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb żytni na zakwasie
Top
Bottom