Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb zytni na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="frigg" data-source="post: 445925" data-attributes="member: 1559"><p>Jeszcze dokumentacja fotograficzna.Chlebek dużo już nie rósł podczas pieczenia. Za to w keksówce pięknie się zrumienił ze wszystkich stron i jest chrupiący. Bardzo pyszny - na dole ma chudziutki zakalec. Ale to pikuś. Już wiem, jak piec chlebek żytni. Chyba powinien jeszcze dłużej rosnąć. Ponad foremkę. Ale musiałam wyjść z domu i bałam się, że przerośnie. Połowę zamroziłam na czarną godzinę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="frigg, post: 445925, member: 1559"] Jeszcze dokumentacja fotograficzna.Chlebek dużo już nie rósł podczas pieczenia. Za to w keksówce pięknie się zrumienił ze wszystkich stron i jest chrupiący. Bardzo pyszny - na dole ma chudziutki zakalec. Ale to pikuś. Już wiem, jak piec chlebek żytni. Chyba powinien jeszcze dłużej rosnąć. Ponad foremkę. Ale musiałam wyjść z domu i bałam się, że przerośnie. Połowę zamroziłam na czarną godzinę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb zytni na zakwasie
Top
Bottom