Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb zytni na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kawazmlekiem" data-source="post: 632789" data-attributes="member: 422"><p>Chleb ponownie siedzi w piecu. Uparłam się na niego, najpierw chcę ten jeden poćwiczyć i nauczyć się go robić dobrze (tym razem dodałam odpowiednią ilość soli, mam nadzieję<mrug>). Teraz piekę w moim starym piekarniku, gdzie temperaturę nastawiam na czuja, zobaczymy, co z tego wyjdzie.</p><p></p><p>A mam takie pytanie, kiedy wyjmę zakwas z lodówki, muszę go dokarmić zanim użyję, czy mogę go tylko ocieplić i użyć?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kawazmlekiem, post: 632789, member: 422"] Chleb ponownie siedzi w piecu. Uparłam się na niego, najpierw chcę ten jeden poćwiczyć i nauczyć się go robić dobrze (tym razem dodałam odpowiednią ilość soli, mam nadzieję<mrug>). Teraz piekę w moim starym piekarniku, gdzie temperaturę nastawiam na czuja, zobaczymy, co z tego wyjdzie. A mam takie pytanie, kiedy wyjmę zakwas z lodówki, muszę go dokarmić zanim użyję, czy mogę go tylko ocieplić i użyć? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb zytni na zakwasie
Top
Bottom