Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb zytni na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kawazmlekiem" data-source="post: 632874" data-attributes="member: 422"><p>Bea, dzięki, ale do piękności estetycznej to mu jeszcze brakuje, chociaż smak ma prawie idealny, jak na mój gust. No właśnie, zastanawiam się, dlaczego mój ma pofałdowaną skórkę. Na zdjęciach frigg i Iguany skórka jest gładka i nie przypomina krajobrazu księżycowego. A w moim fałduje już na etapie rośnięcia w formie zanim włożę do pieca. Nie, żeby mi to jakoś specjalnie przeszkadzało, taka tylko ciekawość.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kawazmlekiem, post: 632874, member: 422"] Bea, dzięki, ale do piękności estetycznej to mu jeszcze brakuje, chociaż smak ma prawie idealny, jak na mój gust. No właśnie, zastanawiam się, dlaczego mój ma pofałdowaną skórkę. Na zdjęciach frigg i Iguany skórka jest gładka i nie przypomina krajobrazu księżycowego. A w moim fałduje już na etapie rośnięcia w formie zanim włożę do pieca. Nie, żeby mi to jakoś specjalnie przeszkadzało, taka tylko ciekawość. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb zytni na zakwasie
Top
Bottom