Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb żytni z ziemniakami na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 169283" data-attributes="member: 232"><p>chleb na zakwasie nie potrzebuje wcale ciepla do wyrastania. Moje chleby czesto wyrastaja w lodowce. Potrzebuja tylko odpowiednio wiecej czasu. Zazwyczaj wyrastaja przez noc i na rano sa gotowe. Trzeba je tylko szczelnie okryc folia a rano wyjac, zeby troche odtajaly i do pieca. nawet nacinaja sie lepiej kiedy sa zimne.</p><p></p><p>Tylko do wyhodowania zakwasu potrzebne jest cieplo. Ale kiedy masz juz zakwas to - patrz jak wyzej</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 169283, member: 232"] chleb na zakwasie nie potrzebuje wcale ciepla do wyrastania. Moje chleby czesto wyrastaja w lodowce. Potrzebuja tylko odpowiednio wiecej czasu. Zazwyczaj wyrastaja przez noc i na rano sa gotowe. Trzeba je tylko szczelnie okryc folia a rano wyjac, zeby troche odtajaly i do pieca. nawet nacinaja sie lepiej kiedy sa zimne. Tylko do wyhodowania zakwasu potrzebne jest cieplo. Ale kiedy masz juz zakwas to - patrz jak wyzej [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb żytni z ziemniakami na zakwasie
Top
Bottom