Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb żytni z ziemniakami na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Lis" data-source="post: 192722" data-attributes="member: 626"><p>Piekłam ten chleb już wielokrotnie i jest jednym z ulubionych. Delikatny w smaku, niezbyt kwaśny, wyrasta bardzo ładnie i ma nieduże regularne dziurki. Czasem wychodzi mi odrobine kluchowaty, ale to pewnie zależy od ilości wody, którą daję raczej na wyczucie. Wyrabianie ręczne jest dosyc męczące, bo ciasto jest bardzo lepkie, ale taka zapewne uroda żytnich chlebów.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lis, post: 192722, member: 626"] Piekłam ten chleb już wielokrotnie i jest jednym z ulubionych. Delikatny w smaku, niezbyt kwaśny, wyrasta bardzo ładnie i ma nieduże regularne dziurki. Czasem wychodzi mi odrobine kluchowaty, ale to pewnie zależy od ilości wody, którą daję raczej na wyczucie. Wyrabianie ręczne jest dosyc męczące, bo ciasto jest bardzo lepkie, ale taka zapewne uroda żytnich chlebów. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb żytni z ziemniakami na zakwasie
Top
Bottom