Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb żytni z ziemniakami na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Maryna" data-source="post: 294312" data-attributes="member: 1215"><p>W moi przypadku żytnio żytni. Nie odważyłabym sie odstapić ani na jotę (nomen omen) od przepisu. Wyrastał długo, ale myślałam,że tak ma być. Zreszta akurat chłodno w domu było, to postawiłam na parapecie na słoneczku. Nie wiem czy wyrósł - po innych zdjeciach sądząc - raczej nie bardzo.</p><p>Miałam bardzo dokładne instrukcje od Hazo (niech Jej będa dzięki) - krok po kroku.</p><p>Wątek chlebowy jest tak obszerny, że naprawdę bez Jej pomocy nie odważyłabym sie zacząć robić nawet zaczątka, potem zakwaszonego ciasta i tak dalej.</p><p>JotHa, ja czytałam uprzednio nie dziesiątki stron a setki i miałam coraz wiekszy mętlik.</p><p>Jak widać po postach innych początkujacych - to norma.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maryna, post: 294312, member: 1215"] W moi przypadku żytnio żytni. Nie odważyłabym sie odstapić ani na jotę (nomen omen) od przepisu. Wyrastał długo, ale myślałam,że tak ma być. Zreszta akurat chłodno w domu było, to postawiłam na parapecie na słoneczku. Nie wiem czy wyrósł - po innych zdjeciach sądząc - raczej nie bardzo. Miałam bardzo dokładne instrukcje od Hazo (niech Jej będa dzięki) - krok po kroku. Wątek chlebowy jest tak obszerny, że naprawdę bez Jej pomocy nie odważyłabym sie zacząć robić nawet zaczątka, potem zakwaszonego ciasta i tak dalej. JotHa, ja czytałam uprzednio nie dziesiątki stron a setki i miałam coraz wiekszy mętlik. Jak widać po postach innych początkujacych - to norma. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb żytni z ziemniakami na zakwasie
Top
Bottom