Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb żytni z ziemniakami na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 294350" data-attributes="member: 956"><p>Maryna, bardzo mi miło, że przydało Ci się moje skromne doświadczenie w pieczeniu chleba, ale ja Ci tylko podałam, jak ja robię. Największa zasługa, że chleby nam jakoś wychodzą jest tych forumowiczek, które duuużo wcześniej zaczęły parać się pieczeniem chleba. Ja, jak zaczęłam czytać wątki chlebowe, założyłam sobie oddzielny folder, do którego kopiuję niektóre akapity. Dzięki temu mam dużo mniej do czytania, jak muszę coś sprawdzić. I przede wszystkim mam to tak ułożone, że wiem, gdzie czego szukać i szybko znajduję. Stałe przekopywanie się przez wątki chlebowe zabiera za dużo czasu. Wydaje mi się, że dla osób nie mających doświadczenia cenne są uwagi osób też z małym doświadczeniem. My po prostu potrzebujemy czasem informacji, które dla doświadczonych "piekarek" są tak oczywiste, że o nich nawet nie myślą.</p><p>Życzę powodzenia przy następnych próbach.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 294350, member: 956"] Maryna, bardzo mi miło, że przydało Ci się moje skromne doświadczenie w pieczeniu chleba, ale ja Ci tylko podałam, jak ja robię. Największa zasługa, że chleby nam jakoś wychodzą jest tych forumowiczek, które duuużo wcześniej zaczęły parać się pieczeniem chleba. Ja, jak zaczęłam czytać wątki chlebowe, założyłam sobie oddzielny folder, do którego kopiuję niektóre akapity. Dzięki temu mam dużo mniej do czytania, jak muszę coś sprawdzić. I przede wszystkim mam to tak ułożone, że wiem, gdzie czego szukać i szybko znajduję. Stałe przekopywanie się przez wątki chlebowe zabiera za dużo czasu. Wydaje mi się, że dla osób nie mających doświadczenia cenne są uwagi osób też z małym doświadczeniem. My po prostu potrzebujemy czasem informacji, które dla doświadczonych "piekarek" są tak oczywiste, że o nich nawet nie myślą. Życzę powodzenia przy następnych próbach. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb żytni z ziemniakami na zakwasie
Top
Bottom