Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb żytni z ziemniakami na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="frigg" data-source="post: 300939" data-attributes="member: 1559"><p>No, właśnie, pamiętam jak moja babcia wyjmowała wielkie kwadratowe bochenki chleba z pieca, to smarowała je skórką od wędzonego boczku(?), ale tamte chleby miały lśniącą ciemną piękną skórkę. Mój natomiast zamiast się wybłyczczeć wchłonął częściowo to masło, a reszta tak na nim tkwi. Teraz będę pryskać wodą. CZłowiek choć już wiekowym jest uczy się całe życie - i dobrze!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="frigg, post: 300939, member: 1559"] No, właśnie, pamiętam jak moja babcia wyjmowała wielkie kwadratowe bochenki chleba z pieca, to smarowała je skórką od wędzonego boczku(?), ale tamte chleby miały lśniącą ciemną piękną skórkę. Mój natomiast zamiast się wybłyczczeć wchłonął częściowo to masło, a reszta tak na nim tkwi. Teraz będę pryskać wodą. CZłowiek choć już wiekowym jest uczy się całe życie - i dobrze! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb żytni z ziemniakami na zakwasie
Top
Bottom