Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chlebek na zakwasie bez wyrabiania
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 849740" data-attributes="member: 5092"><p>Wyszło niespecjalnie. Wszystko było dobrze do czasu kiedy wyrosnięty przyzwoicie chleb przed włożeniem do piekarnika posmarowałam wodą z solą. Chleb opadł i nigdy nie podniósł się tak jak powinien. Ponieważ czytałam że on sporo przyrasta w piekarniku to czekałam na cud ale nie nastąpił. W sumie chleb jest nawet dobry i patrząc na miąższ nie mam wrażenia że jest nie wyrośnięty , nie ma tez żadnego zakalca ani nic takiego. Myśle że gdyby był w keksówce to byłoby dla niego lepiej , ale przeczytałam że autorka piekła w tortownicy a że zależało mi na okrągłym, to tez użyłam tortownicy.</p><p>Tak wygląda a jeśli chodzi o smak to jest ok ale raczej nie będzie powtórki bo wolę takie które udają się napewno.</p><p>[ATTACH=full]41045[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 849740, member: 5092"] Wyszło niespecjalnie. Wszystko było dobrze do czasu kiedy wyrosnięty przyzwoicie chleb przed włożeniem do piekarnika posmarowałam wodą z solą. Chleb opadł i nigdy nie podniósł się tak jak powinien. Ponieważ czytałam że on sporo przyrasta w piekarniku to czekałam na cud ale nie nastąpił. W sumie chleb jest nawet dobry i patrząc na miąższ nie mam wrażenia że jest nie wyrośnięty , nie ma tez żadnego zakalca ani nic takiego. Myśle że gdyby był w keksówce to byłoby dla niego lepiej , ale przeczytałam że autorka piekła w tortownicy a że zależało mi na okrągłym, to tez użyłam tortownicy. Tak wygląda a jeśli chodzi o smak to jest ok ale raczej nie będzie powtórki bo wolę takie które udają się napewno. [ATTACH=full]41045[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chlebek na zakwasie bez wyrabiania
Top
Bottom