Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Ciabatta (bajaderka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Liska" data-source="post: 238007" data-attributes="member: 207"><p>moim zdaniem piekłeś za długo</p><p>Ciabatty nie powinny byc za bardzo zrumienione, a przetrzymywanie ich w piekarniku zbyt długo (lub nadmierne spryskanie skórki wodą) kończy sie twardą skorupą.</p><p>Ale nie zrażaj się - pierwsze koty za płoty! Następnym razem się uda! 8)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Liska, post: 238007, member: 207"] moim zdaniem piekłeś za długo Ciabatty nie powinny byc za bardzo zrumienione, a przetrzymywanie ich w piekarniku zbyt długo (lub nadmierne spryskanie skórki wodą) kończy sie twardą skorupą. Ale nie zrażaj się - pierwsze koty za płoty! Następnym razem się uda! 8) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Ciabatta (bajaderka)
Top
Bottom