Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasta z dynią
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1655192" data-attributes="member: 59"><p>Oczywiście masz rację. Tak mi się napisało, bo piekłam z połowy porcji. </p><p></p><p>Wyszło całkiem puszyste i miękkie mimo moich obaw. Najlepiej podawać bardzo świeże, ma wtedy chrupiący wierzch. Chyba zaraz wrzucę kawałek pod grila, bo bardzo mi takie pasowało wczoraj.</p><p></p><p></p><p>[ATTACH=full]98592[/ATTACH]</p><p></p><p>ach, moje jest dużo ciemniejsze, bo nie lubię cynamonu i nie jestem wielką fanką tutejszej pumpkin spice. </p><p>Dałam więc pół łyżki dobrego curry, z dużą ilością kardamonu, i wielką łyche kakao.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1655192, member: 59"] Oczywiście masz rację. Tak mi się napisało, bo piekłam z połowy porcji. Wyszło całkiem puszyste i miękkie mimo moich obaw. Najlepiej podawać bardzo świeże, ma wtedy chrupiący wierzch. Chyba zaraz wrzucę kawałek pod grila, bo bardzo mi takie pasowało wczoraj. [ATTACH=full]98592[/ATTACH] ach, moje jest dużo ciemniejsze, bo nie lubię cynamonu i nie jestem wielką fanką tutejszej pumpkin spice. Dałam więc pół łyżki dobrego curry, z dużą ilością kardamonu, i wielką łyche kakao. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasta z dynią
Top
Bottom