Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Ciasteczka bosonogiej contessy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marghe" data-source="post: 516221" data-attributes="member: 160"><p>Chocolate White Chocolate Chunk Cookies Copyright 2001 Barefoot Contessa Parties! </p><p></p><p> </p><p>1/2 pound unsalted butter at room temperature </p><p>1 cup light brown sugar, packed </p><p>1 cup granulated sugar </p><p>2 teaspoons pure vanilla extract </p><p>2 extra-large eggs at room temperature </p><p>2/3 cup good unsweetened cocoa </p><p>2 cups flour </p><p>1 teaspoon baking soda </p><p>1 teaspoon kosher salt </p><p>1 1/2 pounds good white chocolate, coarsely chopped</p><p></p><p>Preheat the oven to 350 degrees F. </p><p>Cream the butter and both sugars until light and fluffy in the bowl of an electric mixer fitted with the paddle attachment. Add the vanilla, then the eggs, 1 at a time, and mix well. Add the cocoa and mix again. Sift together the flour, baking soda, and salt and add to the chocolate with the mixer on low speed until just combined. Fold in the chopped white chocolate. </p><p></p><p>Drop the dough on a baking sheet lined with parchment paper, using a 1 3/4-inch ice cream scoop or a rounded tablespoon. Dampen your hands and flatten the dough slightly. Bake for exactly 15 minutes (the cookies will seem underdone). Remove from the oven and let cool slightly on the pan, then transfer to a wire rack to cool completely.</p><p></p><p> </p><p>moja modyfikacja -0 nieco mniej białej czekolady na rzecz pokruszonych orzeszków nerkowca i kilku kostek czekolady gorzkiej</p><p></p><p>Podawałam przekładane lodami waniliowymi</p><p></p><p>UWAGA : mnie wyszły bardzo, bardzo kruche (czyt. kruszyły się)</p><p></p><p>zdjęcie potem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marghe, post: 516221, member: 160"] Chocolate White Chocolate Chunk Cookies Copyright 2001 Barefoot Contessa Parties! 1/2 pound unsalted butter at room temperature 1 cup light brown sugar, packed 1 cup granulated sugar 2 teaspoons pure vanilla extract 2 extra-large eggs at room temperature 2/3 cup good unsweetened cocoa 2 cups flour 1 teaspoon baking soda 1 teaspoon kosher salt 1 1/2 pounds good white chocolate, coarsely chopped Preheat the oven to 350 degrees F. Cream the butter and both sugars until light and fluffy in the bowl of an electric mixer fitted with the paddle attachment. Add the vanilla, then the eggs, 1 at a time, and mix well. Add the cocoa and mix again. Sift together the flour, baking soda, and salt and add to the chocolate with the mixer on low speed until just combined. Fold in the chopped white chocolate. Drop the dough on a baking sheet lined with parchment paper, using a 1 3/4-inch ice cream scoop or a rounded tablespoon. Dampen your hands and flatten the dough slightly. Bake for exactly 15 minutes (the cookies will seem underdone). Remove from the oven and let cool slightly on the pan, then transfer to a wire rack to cool completely. moja modyfikacja -0 nieco mniej białej czekolady na rzecz pokruszonych orzeszków nerkowca i kilku kostek czekolady gorzkiej Podawałam przekładane lodami waniliowymi UWAGA : mnie wyszły bardzo, bardzo kruche (czyt. kruszyły się) zdjęcie potem [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Ciasteczka bosonogiej contessy
Top
Bottom