Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Ciasteczka półfrancuskie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BERAIZOL4" data-source="post: 632446" data-attributes="member: 3281"><p>60dag mąki</p><p>50dag marg.</p><p>4 żółtka</p><p>1 jajko</p><p>6 łyżek lub trochę więcej kwaśnej śmietany</p><p>margaryne siekamy z maka dodajemy żółtka i śmietanę.chłodzimy 2godz.w lodowce.Wałkujemy na grubość 0,5 cm,wycinamy foremkami,układamy na natłuszczonej blasze,smarujemy jajkiemi posypujemy cukrem-grubym.pieczemy na rumiano w temp.200 stopni</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BERAIZOL4, post: 632446, member: 3281"] 60dag mąki 50dag marg. 4 żółtka 1 jajko 6 łyżek lub trochę więcej kwaśnej śmietany margaryne siekamy z maka dodajemy żółtka i śmietanę.chłodzimy 2godz.w lodowce.Wałkujemy na grubość 0,5 cm,wycinamy foremkami,układamy na natłuszczonej blasze,smarujemy jajkiemi posypujemy cukrem-grubym.pieczemy na rumiano w temp.200 stopni [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Ciasteczka półfrancuskie
Top
Bottom