Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Ciasteczka winne, czeskie świąteczne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 440314" data-attributes="member: 956"><p>Ja też wczoraj piekłam w tego ciasta faworki. Wałkowałam metalowym wałkiem na silikonie leciutko posypanym mąką na grubość minimalną. Prześwitywał mi czerwony silikon. Bardzo łatwo i szybko się wałkuje. Uważam, że nie warto wyciągać maszynki do makaronu. Wyszły cieniutkie, kruche, &quot;bąblaste&quot; i co najważniejsze nie smażone w głębokim tłuszczu. Piekłam około 8-10 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 440314, member: 956"] Ja też wczoraj piekłam w tego ciasta faworki. Wałkowałam metalowym wałkiem na silikonie leciutko posypanym mąką na grubość minimalną. Prześwitywał mi czerwony silikon. Bardzo łatwo i szybko się wałkuje. Uważam, że nie warto wyciągać maszynki do makaronu. Wyszły cieniutkie, kruche, "bąblaste" i co najważniejsze nie smażone w głębokim tłuszczu. Piekłam około 8-10 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Ciasteczka winne, czeskie świąteczne
Top
Bottom