Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto Buckle z czereśniami i morelami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1446723" data-attributes="member: 1024"><p>Nie jest. Ja już od pewnego czasu ich używam, a efekt nie jest gorszy, niż w przypadku białych mąk, a nawet w niektórych przypadkach lepszy.</p><p>Na początek polecam drobno zmieloną mąkę pełnoziarnistą z Lubelli. Lubię też orkiszową z Gdańskich Młynów, a niedawno kupiłam owsianą z Melvitu i też jej trochę dodaję do różnych wypieków.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1446723, member: 1024"] Nie jest. Ja już od pewnego czasu ich używam, a efekt nie jest gorszy, niż w przypadku białych mąk, a nawet w niektórych przypadkach lepszy. Na początek polecam drobno zmieloną mąkę pełnoziarnistą z Lubelli. Lubię też orkiszową z Gdańskich Młynów, a niedawno kupiłam owsianą z Melvitu i też jej trochę dodaję do różnych wypieków. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto Buckle z czereśniami i morelami
Top
Bottom