Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto budyniowe a la sernik z rosą
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="skanna" data-source="post: 708300" data-attributes="member: 1535"><p>Mam zwykły piekarnik gazowy, zatem nie korzystam z luksusów termoobiegu a nawet górnej grzałki. Piekłam na pewno dłużej niż w przepisie, bo nie chciało być ładnie rumiane na wierzchu. I tak jak pisałam w uwagach - moim zdaniem warto spróbować podpiec sam spód najpierw, bo mój rozmiękł od budyniu - surowy nie był, ale kruchy też nie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="skanna, post: 708300, member: 1535"] Mam zwykły piekarnik gazowy, zatem nie korzystam z luksusów termoobiegu a nawet górnej grzałki. Piekłam na pewno dłużej niż w przepisie, bo nie chciało być ładnie rumiane na wierzchu. I tak jak pisałam w uwagach - moim zdaniem warto spróbować podpiec sam spód najpierw, bo mój rozmiękł od budyniu - surowy nie był, ale kruchy też nie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto budyniowe a la sernik z rosą
Top
Bottom