Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto cappuccino
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="izunia2007" data-source="post: 897675" data-attributes="member: 9406"><p>Ciasto sliczne,ale nie napisalas wcale sposobu wykonania.Po skladnikach zorientowalam sie ze to nie biszkopt,wiec jak zrobic to inne ciasto?</p><p>Poza tym czy nie za duzo tego proszku w stosunku do ilosci maki ktora dodatkowo ma byc juz ze srodkiem spulchniajacym? No i czy ciasto nie jest zbyt slodkie ( 275 g cukru ) ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="izunia2007, post: 897675, member: 9406"] Ciasto sliczne,ale nie napisalas wcale sposobu wykonania.Po skladnikach zorientowalam sie ze to nie biszkopt,wiec jak zrobic to inne ciasto? Poza tym czy nie za duzo tego proszku w stosunku do ilosci maki ktora dodatkowo ma byc juz ze srodkiem spulchniajacym? No i czy ciasto nie jest zbyt slodkie ( 275 g cukru ) ? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto cappuccino
Top
Bottom