Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto chałwowe z orzechami włoskimi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Dorotka.p" data-source="post: 1631720" data-attributes="member: 5470"><p>Mam ochotę zrobić to ciasto na święta, ale najchętniej upiekłabym je kilka dni wcześniej, bo potem i tak będę miała masę roboty. Wytrzyma do świąt, jeśli upiekę je w czwartek? Nie obeschnie? Może gdybym je owinęła w lnianą ściereczkę i zapakowała do lodówki na tych kilka dni, tak jak to robię z keksem Buki, to nic by mu się nie stało?</p><p>I mam jeszcze jedno pytanie - czy chałwa jest mocno wyczuwalna?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dorotka.p, post: 1631720, member: 5470"] Mam ochotę zrobić to ciasto na święta, ale najchętniej upiekłabym je kilka dni wcześniej, bo potem i tak będę miała masę roboty. Wytrzyma do świąt, jeśli upiekę je w czwartek? Nie obeschnie? Może gdybym je owinęła w lnianą ściereczkę i zapakowała do lodówki na tych kilka dni, tak jak to robię z keksem Buki, to nic by mu się nie stało? I mam jeszcze jedno pytanie - czy chałwa jest mocno wyczuwalna? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto chałwowe z orzechami włoskimi
Top
Bottom